Nedräkningen till Eurasierhelgen har startat!

Nu är det minsann nära till årets eurasier-event 😉 , ja faktiskt endast 11 dagar kvar tills vi möts på Överlida camping för en förhoppningsvis lika rolig helg som tidigare år 😀 . Så varmt välkomna alla ni 44 anmälda eurasier med familjer!! Ja jisses, jag tror minsann vi har ett rekord igen, så himla kul att ni alla kommer från när & fjärran för att vara med oss under denna helg 😀

Och på tal om eurasierhelgen, nummerlappshållare eller säkerhetsnålar är bra att ha med sig till utställningen samt extra gott godis till träningen för Anna Frisk. Något annat som är bra att ha med sig är campingstol/bord till kvällarnas samvaro i partytältet. Vi har några extra men långt ifrån så många som behövs med tanke på antalet anmälda hundar 😉 . Och såklart behöver ni ta med er vad ni vill äta & dricka, både under helgen samt under grillkvällen och på tal om mat så ligger närmaste affär samt pizzeria i Mjöbäck ca 1,5 mil bort 🙂

På fredagen den 14:e september beräknar vi att vara på plats på campingen från ca 12,00, vi har ju lite att pyssla med innan ni kommer, tro det eller ej? 😉 . Så efter det är ni välkomna att komma när ni vill antingen ni har bokat en stuga eller husbil/husvagnsplats, vi är redo! Och som sagt, ni behöver INTE checka in i receptionen utan det räcker gott med en incheckning hos oss istället, ungefär vid den röda tassen 🙂

Överlida-karta-2018

 

Ni följer alltså de röda pilarna så kommer ni rätt och den röda tassen visar var vi kommer att hålla till under helgen, pedagogiskt värre va? 😉 . Stuga A och B är 4-bäddarna och stuga 1 – 9 är 2-bäddarna och de gröna rutorna bredvid den röda tassen är husvagn/husbilsplatser som är reserverade för oss. Ni hittar oss där i en grå och vit husvagn, en Hobby, med ett grönt nät framför innehållande våra tjejer så ni kan inte missa oss😉😀. Men här har ni för säkerhets skull mitt mobilnummer om ni skulle behöva det av någon anledning: 070-347 48 22!

Nu vet vi ju alla att väderprognoser är minst sagt osäkra men det ser ju faktiskt lovande ut..igen 😉

Screenshot_20180903-175527

Screenshot_20180903-175547

Dock kan det vara bra att ta med sig några varma kläder ändå för kvällarna blir ändå kalla så en varm jacka är mitt tips! Om inte annat så kan det vara skönt att ha den på lördagens gemensamma grillkväll då vi sitter ute i ett partytält som trots väggar och tak ändå kan bli ganska kylig..

Imorgon stundar en rolig dag då jag tar med mig goa vännen Malin till Gekås för den årliga storshoppingen av hundsaker till alla 44 goodie-bags, vad skulle jag göra utan dig vännen? ❤ .  Så om ni inte har betalt så gör det snarast tack! 🙂

Ha det gott alla så syns vi snart på…..

0701

 

 

 

Kategorier:Uncategorized