”Sneak-peek” på goodie-bags

Som de flesta av er återkommande gäster på vår Eurasierhelg vet så får alla deltagande hundar på helgen en goodie-bag. Innehållet varierar från år till år men det är alltid hundrelaterade saker samt även något litet till husse & matte. Och i år är inget undantag och tack vare Anita, tack igen ❤ , så finner ni bland annat detta från Sveland i er goodie-bag. En praktisk uppblåsbar vattenskål samt en helt underbar reflex som inte kan vara mer passande eller? 😉

DSC_0962

 

Denna reflex kan vi eurasierägare med glädje bära på våra promenader framöver när höstmörkret lägger sig i vårt avlånga land eller? 🙂

Men som skrivits innan, i eftermiddag väntar storshopping av hundsaker på Gekås i Ullared. Ja det behövs en hel del när man ska fylla hela 46 stycken goodie-bags även om vi redan har en del. Och ja ni läste rätt! Antalet eurasier till eurasierhelgen fortsätter att stiga och är i dags dato uppe i 46 stycken, så himla kul!! 😀

Bildresultat för eurasierhelgen

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized