Nej, hon är inte tjock!

Nu ska man ju egentligen inte tala om damers vikt, förlåt Tindra 😉 , men om jag hade fått en tia för alla gånger en domare påpekat för mig att jag t.e.x har en hund som tillbringar för mycket tid i köket så hade jag fått ihop en rejäl slant vid det här laget 😉 . Damen i fråga väger stadigt sina lagom 24,5 kg men har däremot en rejält tjock päls som lurar ögat och bevisligen även känseln hos vissa domare 😉

Här har vi ”köksan” Tindra i fullpäls..

DSC_0721 (2)

..och här har vi exakt samma ”kökspersonal” i all sin nakenhet… 😉

DSC_5801 (2)

En nakenhet som inte direkt visar upp hennes bästa sida men den bevisar iallafall att buklinjen gradvis går upp mot buken efter bröstkorgens slut, exakt som det ska göra på en normalviktig hund. Nu är ju detta inte ett problem egentligen, jag vet ju att hon inte är tjock, men det är en anings irriterande att återkommande få höra just detta. Men lösningen kanske skulle vara att ta med sig ett foto in i ringen de få gånger som hon ställs ut, hade det funkat tror ni? 😉 🙂

 

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized