Är det bara jag som ger hemmagjord hundmat till min EPI-sessa?

Detta har jag skrivit om innan, jag vet, men jag kan inte sluta förvånas över hur bra denna mat är för vår EPI-sessa Zelda! Efter ett uppehåll med det hemmagjorda på felaktiga grunder då jag trodde att hon inte tålde riset så har vi efter diskussion med Åsa Sjöberg på Humlebyns hundhälsa kört igång igen och det åter med ett fantastiskt resultat. Jag har nu lagat och gett detta i knappt tre veckor och hon har redan lagt på sig ett kilo 😀 😀 . Hennes nummer två är perfekt, vattenkonsumtionen har drastiskt minskat och den ”gamla” tanten är så pigg och lekfull  😉 ❤

DSC_5785 (2)

Men för all del, Zelda mådde inte dåligt på det torrfoder jag gav innan (Arion No Grain Chicken & Potato) utan det fungerade bra på alla sätt förutom det faktum att hon inte höll vikten oavsett fodermängd och att hon hade en ganska hög vattenkonsumtion. Detta är nu dock ett minne blott efter återgången till hemmagjort hundfoder så därav min fråga; – Är det bara jag som ger hemmagjord hundmat till en EPI-hund? 

 

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized