Grattis min ”älsketofs” <3

Kärt barn har ju som bekant många namn och Zelda är inget undantag från regeln. Hjärtegull, sessa, älsketofs, ja listan kan göras lång för denna underbara tjej som idag fyller hela 9 år ❤

080 (1)

Jag är så otroligt tacksam för varenda dag vi får ihop med tanke på att hon har haft och har det tufft emellanåt med sin EPI. Och kanske är det just därför man känner lite lite extra för just henne? Vi har ju gått igenom så mycket tillsammans, många berg- och dalbanor har det varit känslomässigt och det har nog gjort att man är lite extra ”tight” just med henne. Men sessan är så mycket mer än sin sjukdom! Hon är en omtänksam och godhjärtad tjej som mer än gärna delar ut pussar till alla! Både till dem som vill ha och även de som, konstigt nog, helst skulle avstå 😉 . Hon är en riktig ”myspropp” som gärna tar tillfällena i akt till att just göra detta och det ofta och gärna mycket ❤

 

209

dsc_0008-1-2

Grattis vår fantastiska tjej!! Hoppas vi får ytterligare många år tillsammans med dig vår underbara ”älsketofs” ❤

DSC_0006

DSC_0028

Vi skickar även ett stort grattis till Zeldas syskon i Disney-kullen, kennel Kitune´s allra första eurasierkull 🙂 ❤

 

 

Kategorier:Uncategorized