Bloggtävling

Nu är det hög tid för en liten bloggtävling här igen tycker jag och priset i potten denna gång är något mycket lämpligt för årstiden, reflexer! Dessa fick jag som sponsring till vår Eurasierhelg och det blev faktiskt några över som jag nu tänker lotta ut till er, man kan ju inte vara egoistisk och behålla alla själv eller hur? 🙂 . Och detta är inte vilka reflexer som helst, nej då, hundar såklart och motivet är definitivt inte fy skam om man säger så… 😉

DSC_1038

Ja ni ser rätt, en eurasier-reflex! Eller det skulle även kunna vara någon annan fin spetsras men det spelar egentligen ingen roll för visst är den superfin oavsett ras? Den kommer helt klart lysa upp vilket plagg som helst i höstmörkret, med andra ord, både snyggt och säkert 😉 🙂

Och reglerna är enkla! Från och med idag och fram till och med den 17 oktober är det en kommentar per person/inlägg här på bloggen som gäller.  En kommentar är alltså lika med ”en lott” så vad väntar ni på? Ös på med kommentarer nu! 😉

Den 18 oktober dras 3 personer som vinner 2 stycken reflexer var. Dessa vinnare meddelas här på bloggen och vinsten skickas till er per post 🙂

 

Lycka till! 😀

Kategorier:Uncategorized

35 svar »

  1. Men så fina! Har dock ingen eurasier utan en lapphund, men det skulle ju kunna vara en sån med 😉 reflexer gillar vi i alla fall skarpt, brukar lysa som julgranar av oss från det att älgjakten börjar och fram till maj!

  2. Underbara berättelser och fantastiska bilder, så härligt att få följa med i din vardag. Då jag just gott en NOS utbildning och hundarna fått varsin NOS-reflex väst så vore det kul om även matte får uppdatera sina reflexer 🐕🐕😜

  3. Åh, vad vi har letat efter just sådana reflexer😊-om vi inte har tur, var hittar man dem?

  4. Pingback: En snabbis! «
  5. Du är verkligen ett trevligt tillskott inom vår ras, med alla dina inlägg och vackra fotografier 🤗