”Dammar du av den gamla”?

Ja det var exakt den frågan jag fick på ringträningen i torsdags när ledaren frågade om Zeldas ålder 😉 . Och ja, visst jag dammade av den gamla veteranen inför kommande utställningar även om jag hellre väljer att säga att jag finputsade på damen istället. Det låter ju så mycket trevligare i mina öron för inte är hon gammal på något sätt än i mina ögon 🙂 ❤

DSC_5790 (2)

 

Och Zelda gjorde mig som vanligt inte besviken, pigg och alert, och inte minst väldigt fokuserad på mig när vi jobbade på i denna fina träningshallen, Västbo Hundhall 🙂

DSC_1041

Nästa torsdag är det dags igen men då får nog Tindra åka med istället. Inte för att jag i dagsläget har några utställningar planerade just för denna fina tjej..

DSC_5992 (2)

..men det skadar ju inte att hålla igång henne och lite egentid med matte är ju aldrig fel det heller 😉

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

6 svar »

  1. Jag får väl ge med mig å skriva en gång jag med. För visst lockar dom små reflexerna lite grand, eurasier eller samojed, vem ser väl skillnad? 😉
    Men det är så kul att läsa din blogg Jeanette! Man blir alltid så glad! Måste se om vi inte kan träffas någon gång i framtiden! Jag känner ju Ida som har Freke och Luka här uppe i Sundsvall. Så jag får lite eurasier i mitt liv nu och då med! 😉

  2. Nä, det gör nog ingen, spets som spets 😉

    Tack snälla för de fina orden! Mycket roligt att läsa 😘
    Aha, ja det hade kul att ses någon gång 😊