Jag kan ju inte vara ensam..

Publicerat den

Nej det måste väl ändå vara fler än jag som på denna tiden på året allt som oftast står dubbelvikt med en plastförsedd hand samt en flackande blick riktad rätt neråt i backen? Samtidigt som man ytterst försiktigt flyttar sina fötter fram och tillbaka… Och vad kan föranleda detta lite smått underliga beteende tro? Jo detta… 😉

DSC_6568 (3)

Visst är detta lite av ett mysterium? Man har ju sett exakt var hunden kröker rygg men när man går dit för att plocka upp så är det spårlöst borta? Som sagt, ett mysterium är det verkligen och samtidigt ett som troligen aldrig kommer att lösas 🙂

Ha det gott alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s