Besök på UPH`s veterinärklinik

Igår så var det då dags för avmaskning inför vår resa till Norge, något som man måste göra hos veterinär 24 – 120 timmar innan man reser in i landet. Och detta gjorde jag på mitt jobbs veterinär,  alltså hos Lone på UPH i Älvsered. Hur lyxigt är det inte egentligen att få vara jobbarkompis med en veterinär och då en som också är himla duktig och väldigt bra med hundar, ja dessa bilder säger väl en hel del? 🙂

DSC_1159

DSC_1160 1

Värmer gott i mattehjärtat att se en veterinär som till och med lägger sig ner på golvet i ett försök att bli kompis med våra något svårflörtade tjejer, ja i alla fall hos veterinären 😉 . Men detta försök gick iallafall hem hos Zelda som tackade Lone med en blöt puss 😉

DSC_1161 1

Avmaskningen avlöpte utan några bekymmer, bortsett då från det vanliga letandet efter Jills chip som alltid ska vara lite svårflörtad att lokalisera 😉 . Så med alla stämplar i passen är nu tjejerna redo att åka med oss över gränsen in till grannlandet 🙂

 

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized