En rolig dag men ack så lång..

Dagen började med utställning i Lilleström, en utställning som var trevlig på alla sätt förutom det att bedömningen tog alldeles för lång tid. Nu visste vi ju såklart att det inte skulle göras i en handvändning med 55 anmälda eurasier men att det skulle ta ca 3,5 timme hade vi definitivt inte räknat med 😳. Många anmälda i varje klass tog som sagt sin lilla tid och gjorde att jag helt gav upp att försöka mig på att fota och memorera alla resultat 😊

Tjejerna gjorde dock sitt pälslösa bästa med ett slätt excellent för Jill och very good för Zelda och Tindra. Och vi är mer än nöjda med detta, fina kritiker fick de alla även om domare önskade mer päls, nähä? 😉

I eftermiddag har vi slappat en del men även rastat hela flocken i fina omgivningar 😊

Men nu väntar middagsbestyr för oss tvåbenta medan andra gottar sig i soffan 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized