DOGS4ALL

Då har vi landat hemma efter en härlig långhelg i Oslo som mest har bestått av utställning i Lilleström men också av många goa skratt, som alltid när vi är tillsammans med Siv & Roger ❤

I fredags var det Nordisk vinnarutställning som stod på schemat med väldigt många anmälda i en mycket trång och högljudd hall. Inte riktigt min melodi och gjorde att mina tankar att som vanligt leka paparazzi och fota många fina eurasier gick i stöpet 😉 . Det funkar ju inte riktigt att fota när det knappt finns plats att stå och ännu mindre när man inte kan sätta upp stolar och lämna tjejerna hos husse. Så av den anledningen får ni hålla tillgodo med det lilla som blev och det endast på ett gäng snygga grabbar i olika klasser 😉

DSC_6715 (2)

DSC_6716 (2)

DSC_6722 (2)

DSC_6724 (2)

DSC_6725 (2)

DSC_6729 (2)

 

DSC_6731 (2)

DSC_6732 (2)

DSC_6733 (2)

Som ni ser, tyvärr inte en endaste bild på någon av de fina tikarna och definitivt ingen ringrapport men det funkade helt enkelt inte med tanke på omständigheterna och när jag och Zelda väl kom ut ur ringen så var jag helt slut och vi tog oss snabbt ut från hallen. Men så mycket vet jag att iallafall att BIR blev Leiionspitz Great Talea, alltid något 😉

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized