14 grader!!

Om det är 14 grader ute framåt vårkanten så njuter man i fulla drag men konstigt nog så gäller inte samma om det är inomhus? 😉 . För det var exakt hur varmt eller kallt för den delen som jag hade det inne när jag kom hem efter jobbet.. Ingen höjdare alls men ska sotaren komma så går det ju inte att tända i pannan på morgonkvisten utan det är bara att gilla läget och förbereda sig… 😉 . Jag hade dock detta på känn för är naturen täckt av frost och himlen ser ut så här på morgonen…

DSC_6945 (2)

..så vet man att natten varit kall och att dagen inte kommer att bli mycket varmare. Men jag överlevde faktiskt detta också och nu visar termometern på hela ”behagliga” 18,5 grader 😉 . Tjejerna verkar dock inte bry sig speciellt mycket om kylan utan njuter verkligen av detta ”eurasierväder” men skulle nog allra helst vilja toppa det hela med lite snö också eller snarare mycket snö, ungefär som de hade det i Umnäs med kompisen Freja i vintras 😉

DSC_0267 (2)

DSC_0386 (3)

DSC_0272 (2)

 

DSC_0414 (2)

DSC_0472 (2)

DSC_0264 (2)

Ja vilken härlig vecka vi hade det där uppe i norr, en resa som vi och tjejerna mer än gärna gör om 🙂 . Och det måste vi nog om vi ska kunna tillfredsställa tjejernas längtan efter en massa snö för det brukar definitivt inte Halland bjuda på så ofta 😉

 

Ha det gott alla!

 

 

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Åh, huvva va kallt! Tycker det är kallt när man bara har 19-19 grader inomhus.
    Men fina bilder som vanligt! ❤