Adventsstök

Publicerat den

Imorgon är ju 1:a advent och med det kommer det ju lite stök som bland annat julbelysning att hänga upp samt hämtning av granris i skogen. Det sistnämnda var ju såklart en höjdare för tjejerna! Inte för att de var till någon större nytta, inte ens ett endaste litet granbarr hämtade de till oss konstigt nog 😉 utan fokuserade på annat i regn och dis. Inget höjdarväder för min kamera precis men några stackars foton blev det iallafall även om kvalitén lämnar en del i övrigt att önska 🙂

DSC_0042 (2)

DSC_0001 (2)

DSC_0015 (2)

DSC_0043 (2)

Men trots tjejernas ovillighet till att hjälpa till fick vi ändå med oss en kärra granris hem. Granris som imorgon ska pryda bock samt tomte i rabatten och tanken är även de ska få lite julljus på sig, precis som vår entré och buske här nedan 🙂

DSC_1222

 

Ha det gott alla!

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s