Lucia

Japp, idag är det lucia och den kan man fira på olika sätt. För min del så blev det inte så himla mycket firande precis, om man nu inte älskar att åka till Gekås vill säga 😉 . Men nu är de flesta julklapparna inhandlade iallafall och när jag kom hem igen så väntade tre fina tjejer på sin promenad som även idag blev i skogen 🙂

DSC_0220 (2)

Och jag tror inte någon av dem klagar på detta promenadställe, alltid full fart och mycket att upptäcka 🙂

DSC_0217 (2)

DSC_0193 (2)

DSC_0075 (2)

DSC_0221 (2)

Men är man inte uppmärksam nog så kan det hända att man bli lämnad på efterkälken 😉

DSC_0224 (2)

Nu lagas det hundmat här… igen, går ju en hel del här nu när Jill pga sin tandoperation inte får äta torrfoder på ett tag men jag tror att den enda som klagar lite över detta är jag 😉

 

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized