Erkänn bara! ;)

Visst har ni saknat mig? Erkänn bara, det är inget fel i det 😉 . Men sanningen är den att det finns faktiskt saker som är viktigare än er läsare, tro det eller ej! Och exakt vad som är viktigare är det att vi har haft förmånen att ha världens finaste barnbarn här i helgen och då är det minsann mycket roligare att umgås med honom än er om sanningen ska fram 😉 . Men nu har allt återgått till det vanliga, med andra ord, det har städats och tvättats samt tagits en lång härlig tur i skogen. En tur som startade med den obligatoriska ”grupp-sniffen” 😉

DSC_0102

Lite lustigt faktiskt detta? Jag menar, i vår skog är det sällsynt med hundar som lämnar ”pee-mail” och då precis där vi brukar stanna med bilen. Ja det är ovanligt med hundar där överhuvudtaget, bortsett från våra då. Men men.. ingen idé att grunna för mycket på detta för något svar lär jag inte få ändå 😉

Men när alla tre tillslut hade ”läst” detta mejl till sista raden så var det full fart bland stock & sten, precis som vanligt 🙂

DSC_0117 (2)

Fartiga flickor som hade mycket att sköta och hålla koll på..

DSC_0103

DSC_0129

Längs skogsvägen gick promenaden, en skogsväg som till Jills glädje kantas av en liten pöl, ja man kan inte kalla det för en sjö direkt men den fyller ändå sitt syfte som ni ser 😉

DSC_0190 (2)

Med andra ord, den funkar alldeles utmärkt att bada i för Jill och även som vattenskål åt Zelda 🙂

DSC_0187 (2)

En härligt uppfriskande promenad var det och den följdes av ytterligare en stunds utevistelse i trädgården. Dock då av ett mindre trevligt slag, I`ts a hard job but someone has to do it”, skitjobbet med andra ord då alltså! Ni vet, plocka upp det där som tjejerna emellanåt behagar lämna efter sig i högar här och var 😉 . Men att jag plockar upp det handgripligen är inte riktigt hela sanningen, nej min bästa ”skitkompis” gör istället jobbet galant.. 😉 😀

Bildresultat för stallskyffel

Ha det gott alla!

 

 

 

 

Kategorier:Uncategorized