4:e tanden borta

Publicerat den

Idag så var Jill återigen hos veterinären för att ta bort den kvarvarande dåliga tanden och det var nog ett besök hon helst hade varit utan skulle jag tro, ja det såg iallafall ut så där hon låg på golvet och kikade fram bakom hörnet 😉

Men allt gick bara bra och efteråt fick hon vakna tätt intill sin matte ❤️

Så himla skönt att detta nu är gjort, alltid jobbigt när ens pälskling ska sövas men ibland måste det ju göras för att de ska må bra. Nu hoppas vi bara att det läker lika fint som förra gången och det gör det säkert 😊. Men det finns en fördel för Jill med att ta bort en tand, hon får ju nu endast äta hemmagjord hundmat och det är en riktig höjdare 😉

Ha det gott alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s