23 eurasier till Fredericia!

Ja som ni förstår av rubriken så är det snart dags för utställning och då i Danmark denna gång! Och antalet anmälda eurasier är faktisk mindre än väntat, ”bara” 23 stycken, så det är bara att tacka och ta emot 😉 . Våra förhoppningar är nog störst på Zelda denna gång, hon är ju faktisk i fullpäls för en gångs skull som ni ser 😉

dsc_1711 (2)

dsc_1687Och det fattas ju bara ett veterancert till för att hon ska bli Dansk Veteranchampion så håll gärna tummarna för vår ”grand old lady” den 9:e februari tack 🙂 . Även denna tjej är anmäld men här fattas det fortfarande en hel del päls men man vet ju aldrig? Det brukar inte synas så tydligt för dem som inte känner henne 😉

dsc_1707 (2)

Familjens toka, Tindra med andra ord 😉 , slipper dock eftersom utställningar inte riktigt är hennes grej alla gånger och då speciellt inte när löp börjar närma sig och lika glad för det är hon 🙂

dsc_1694 (2)

Men självklart får hon åka med oss men som hejarklack istället denna gång 🙂

 

Ha det gott alla!

 

 

Kategorier:Uncategorized