Kunde gått illa..

Ja dagens långpromenad slutade inte riktigt som planerat eftersom Zelda valde att på hemvägen ta sig en tur helt på egen tass, inklusive att lifta 😉 , och hamnade då lite fel men jag återkommer till detta lilla drama längre ner i inlägget. Större delen av promenaden gick utan några missöden i den vackra naturen som nyligen blivit dekorerad med några centimeter nysnö 🙂

dsc_1575 (2)

 

dsc_1576 (2)

dsc_1589 (2)

dsc_1663 (2)

dsc_1658 (2)

Något som vi alla njöt av även om det på oss tvåbenta höjde pulsen betydligt, iallafall när vi vek av ifrån skogsvägen och gick in i skogen 😉

dsc_1603 (2)

Här gällde det att hålla tungan rätt i mun och hålla sig på stigen för att inte trampa igenom is, till skillnad från vissa andra som gjorde helt tvärtom 😉

dsc_1599 (2)

Hihi, ja här har ni en tjej som till och med slår Jills badande, något som dock de andra fyrbenta inte hängde på utan hölls sig till snön istället 🙂

dsc_1614 (2)

 

dsc_1630 (2)

dsc_1606 (2)

dsc_1625 (2)

dsc_1653 (2)

dsc_1666 (2)

Men tillbaka till dagens drama, a.k lifterskan Zelda 😉 . Saken var den att i slutet av promenaden, efter hela flocken tagit sig en liten tur i skogen, kom alla tillbaka förutom Zelda. Något som aldrig hänt förr! Jovisst tar hon sig emellanåt en tur men brukar snabbt vara tillbaka men inte denna gång. Vi gick sakta mot bilen men ingen Zelda någonstans i sikte och jag började då bli lite smått orolig men innan jag hann varva upp fullständigt så ringde mobilen och mysteriet var löst. En snäll tjej hade hittat henne på vägen, inte långt ifrån vår bil och plockat upp henne så inte hon skulle bli påkörd. Och tack vare bloggen så kände Maria igen henne och ringde mig så att vi kunde mötas upp och jag kunde få min lifterska tillbaka, tack snälla Maria för din omtanke ❤ . Ja jisses, det blir inte alltid som man tänkt sig! Men slutet gott, allting gott för vår sessa, ja förutom då att hon endast hade en av fyra snösockor kvar efter detta äventyr. Men det är definitivt en förlust vi kan leva med, det kunde ju slutat betydligt värre menar jag ❤

dsc_1594 (2)

 

Ha det gott alla!

 

 

 

Kategorier:Uncategorized