Så länge det finns snö..

Så har jag definitivt inga problem med vad jag ska göra på min lediga dag! Gårdagens snöfall resulterade i att jag idag återigen fick plocka fram traktorn och ploga bort massvis med blötsnö samt såklart skotta både här och där, ja egentligen en kopia av vad jag gjorde förra tisdagen, en repris jag definitivt kunde varit utan 😉 . Och inte slutade det där med att vara likt, nej då, tjejerna väntade ivrigt på sin promenad och den gjordes även denna tisdagen i djup snö..

DSC_2055 (2)

DSC_2067 (2)

DSC_2065 (2)

Snön låg djup även denna gång och det märks att den suger musten ur tjejerna, ja inte bara tjejerna, matte fick jobba på bra hon också 😉 . Men Jill gjorde iallafall några tappra försök att springa lite..

DSC_2126 (2)

..även om det oftast såg ut så här..

DSC_2100 (2)

..både för henne och syrrorna 🙂

DSC_2122 (2)

DSC_2149 1

Dagens aktiviteter resulterade i en lugn eftermiddag på alla fronter och jag tror jag fortsätter i samma anda och tar med mig mina trötta ben och förpassar mig till soffan här ikväll 🙂

 

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized