Det sista finliret..

Zelda & Jill är nu så redo de kan inför utställningen i Fredericia på lördag. Det sista fixet, med andra ord kloklippning, gjordes här för en liten stund sedan och bad samt fön är också gjort sedan tidigare så nu kan vi inte göra så mycket mer än hoppas att flickorna faller domaren i smaken 😉 . Den enda som sluppit allt och säkerligen är mer än nöjd över detta är..

DSC_2118 (2)

Japp, Tindra klagar nog inte över att sluppit ifrån allt piffande och att endast få åka med som hejarklack denna gång skulle jag tro? Men hon ska nog inte vara allt för nöjd, snart kanske det kan vara hennes tur, man vet ju aldrig vad matte hittar på 😉

Annars har veckan flutit på som vanligt med jobb och promenader med tjejerna, dock i ett ganska tråkigt väder. Har det inte snöat så har det regnat och solen har vi tyvärr inte sett av heller för den delen. Något som gör fotandet inte riktigt lika kul men att låta bli är det ju liksom inte tal om såklart 😉

DSC_2105 (2)

Men lyser solen med sin frånvaro så kan man ju alltid plocka fram icke tidigare publicerade foton från betydligt ljusare dagar..

DSC_1866 (2)

DSC_1855 (2)

 

DSC_1871 (2)

..eller från kalla, men ack så vackra, kvällar 🙂

DSC_2049 (2)

DSC_2044 (2)

Men nu får jag allt lämna er och återgå till hundmatslagningen, annars blir jag nog inte populär hos tjejerna skulle jag tro 😉

 

Ha det gott alla!

 

 

 

 

 

Kategorier:Uncategorized