”Oops!.. I did it again”

Vädret var ju perfekt!! Strålande sol, plusgrader och vindstilla, ja nästan ett vårväder faktiskt och som gjort för att fota i. Med andra ord så var jag laddad till tänderna när vi kom till skogen men tala om att luften gick ur mig när jag pressade ner avtryckaren och detta visades i displayen..

DSC_1328

Ja ”oops, I did it again”, glömde minneskortet hemma alltså, tala om antiklimax 😉 😀 . Så det var bara till att ta fram mobilen istället, definitivt inte samma kvalité men som talesättet säger; ”man tager vad man haver” 😉

DSC_1311 1

Dagens prommis gick först längs mossen..

DSC_1313 1

..innan vi vek av in i skogen på en gammal skogsväg..

DSC_1315 1

DSC_1317 1

..som delvis var igenväxt av sly..

DSC_1319 1

DSC_1322 1

..men som tillslut ledde fram till Kroksjön 🙂

DSC_1324 1

DSC_1325 1

En härlig promenad i det fina vädret fick vi ändå trots att minneskortet blev glömt hemma, men visst retar det lite ändå måste jag erkänna 😉

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized