Hundtäcken säljes..

Jag hjälper en kompis att sälja tre hundtäcken som hon inte längre behöver. Det första är ett svart, helt & rent, samt obetydligt använt Hurtta regntäcke i storlek 65 cm. Jag har själv köpt ett likadant av henne i storlek 60 cm och det passade Jill & Tindra perfekt så kanske detta skulle passa en eurasierhane? De brukar ju vara något större än tikarna menar jag 🙂

PicMonkey Collage

Näst på tur är ett svart täcke från Back On Track. Även detta är helt & rent och obetydligt använt i storlek 70 cm.

PicMonkey Collage1

Sist ut är ett helt nytt kyltäcke från Hurtta och som därmed fortfarande är kvar i sin förpackning i storlek 70 cm.

PicMonkey Collage2

Är ni intresserade av att köpa något av ovanstående täcken så kommentera under inlägget på facebook eller via pm, först till kvarn gäller. OBS! Priserna inkluderar inte frakt! Skulle det behövas skickas med post så tillkommer frakten såklart på priset, en fraktkostnad jag isåfall får kolla upp 🙂

 

Ha det gott alla!

 

 

 

Kategorier:Uncategorized