Tindra i rampljuset

Hej på er alla, ”long time no see” sådär lite på engelska eller på svenska; det var längesedan 😉 . Men tro för all del inte att jag glömt er, nej då, det skulle ju aldrig kunna inträffa utan det har helt enkelt handlat om lite vanlig hederlig ”bloggtorka”. En fullständigt normal bloggfrånvaro med andra ord när inspirationen uteblir men ikväll tog jag mig i kragen för att rapportera lite om vad som faktiskt har hänt i vårt vardagliga liv och händer saker det gör det, tro det eller ej, även om jag inte skriver om det dagligen 😉

Vi har varit på lite utflykter sedan mitt senaste inlägg, varav ett var till Sivan och hennes flickor 🙂

DSC_1340

Långpromenad stod på menyn och det i ett minst sagt höstlikt väder…

Bättre väder väntade dock, ja det är svårt att tro att det endast skiljer ett par dagar på ovanstående foto och detta…

DSC_1341

Tindra njöt verkligen av solens vårlika strålar här och likaså i skogen 🙂

DSC_2298 (2)

DSC_2300 (2)Som rubriken antyder så blev det helt klart mest fokus på Tindra i detta inlägg. Inte för att de andra två inte varit närvarande, för det har de allt, men fastnade endast på en s.k klassisk ”rump-bild vid detta tillfälle 😉DSC_0102Men bättre lycka i nästa inlägg kanske men det återstår att se, hoppas kan man ju alltid 😉

 

Ha det gott alla!

 

 

Kategorier:Uncategorized