Blandad kompott!

Nu har det runnit iväg några dagar igen sedan jag skrev här sist men jag skyller på det fantastiska vädret vi haft här i Halland. Mycket bättre att vara ute och njuta än att sitta inne vid datorn 😉 .

Många promenader har det såklart blivit men med koppel på eftersom Jill varit i höglöp…

DSC_1365

Nu är hon ju enligt erfarenhet inte den som släpper till någon hane men inte vågar man chansa på det! Vem vet? Det hade kanske dykt upp någon oemotståndlig drever-hane i skogen? 😉 . Nä, hon får nöja sig med att vara lös i trädgården och istället bli uppvaktad där 😉 😀

DSC_2333 (2)

Ja ovanstående syn har varit mycket vanligt här de senaste dagarna och inte verkar dessa två tröttna, nä, tåget går i parti och minut här om man säger så 😉 . Men det är inget som jag vill fota mer än nödvändigt, bättre då med lite vårtecken..

DSC_2322 (2)

..eller varför inte de flitiga småfåglarna vid fågelbordet? 🙂

DSC_2328 (2)

DSC_2332 (2)

Flitiga småfåglar resulterar dock i tomma fröpåsar så därför blev det återigen en liten tur till Gekås igår. Och inte kan man åka dit utan att ta sig en titt på hundavdelningen..

DSC_1301

DSC_1302

DSC_1303

Som vanligt ett bra utbud till mycket rimliga priser, alltid kul att titta även om jag inte köpte något denna gång 🙂 . Idag har det dock inte hänt så mycket, bara jobb och en prommis med tjejerna när jag kom hem. Så himla härligt att nu kunna gå eftermiddagspromenaden i dagsljus, våren är ju helt klart på väg 🙂

 

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized