Grattis Minjo med familj <3

Idag har det varit en inofficiell utställning i Sätila och tyvärr kunde vi inte vara med men fick de mycket goda nyheterna att Minjo (Essmania´s Ulan Bator) blivit BIR 😀 😀 . Så himla roligt för jag vet hur mycket jobb det ligger bakom denna framgång ❤ . Minjo är ju en grabb som hade bestämt sig för att kläm och känn inte alltid är så kul, en inte helt ovanlig åsikt bland euraiser 😉 . Men efter mycket träning så har han börjat ändra åsikt och idag betalde det sig. Stort grattis till er igen, vi är såå glada för er skull ❤

received_403014786929896

received_290874638273530

Och varför var vi inte i Sätila då? Jo vi gjorde faktiskt något mycket viktigare, tro det eller ej 😉 , vi var barnvakt åt världen finaste Elton ❤ . Men lite mer än så har vi allt hunnit med, t.e.x njutit av det fina vårvädret. Både ute på promenaden..

DSC_1361

..och i trädgården..

DSC_2308 (2)

DSC_2317 (2)

DSC_2309 (2)

..där det för övrigt börjar spira lite smått i rabatterna 🙂

DSC_2303 (2)

Ett fantastiskt vårväder har vi alltså bjudits på idag, ”kors i taket” egentligen eller ”kors i himlen” rättare sagt 😉

DSC_1362

För ett sådan här väder brukar ju vanligtvis inte inträffa när man är ledig 😉 . Men nu är det kvällen och ingen vilken kväll som helst utan faktiskt lördagskväll! Det betyder brittisk deckare från soffläge för oss och inte Mello som för så många andra, ja ni vet, smaken är ju som baken 😉 😀

 

Ha det gott alla!

 

 

 

Kategorier:Uncategorized