Hjälp!

Planeringen för årets eurasierhelg har nu startat så smått och nu behöver jag verkligen er hjälp med förslag på vilket ämne ni deltagare skulle vilja lyssna på? Vi har ju haft föreläsningar bl.a  om massage, pälsvård, problemhundar, vaccinationer och foder. Ämnena börjar med andra ord tryta, iallafall i mitt huvud 😉 , så därför får ni mer än gärna tänka till lite och ge mig förslag och gärna många, ju fler desto bättre 🙂

Föreläsning Laga din egen hundmat

Årets eurasierhelg är planerad till den 13-15 september och platsen är som innan, alltså på Överlida camping. Dock kan ni inte boka några stugor än, alla detaljer är inte riktig klara med campingen men jag beräknar att öppna bokning av stugorna första veckan i mars. Så ha lite extra koll på bloggen då, om ni nu vill vara med oss denna helg vill säga? 😉

Så kom igen nu, bomba mig med förslag på vad ni skulle vilja lyssna på? Alla era idéer mottages mer än tacksamt ska ni veta!  🙂

DSC_0019 (2)1

 

Ha det gott alla!

 

 

 

Kategorier:Uncategorized