Tror det snöar lite… ;)

Ja jisses vilket busväder vi har och haft sedan igår kväll! Det blåser som attan varvat med hagel, snö och regn, med andra ord, ett riktigt innesittarväder och det till och med för Jill som inte är ute många minuter i taget 😉

DSC_1379

Och inte ser det ut att lugna ner sig precis utan vinden ska tydligen öka i ett par timmar till, ja det vete tusan om vi ens kommer ut på någon prommis idag om sanningen ska fram? Att ge sig ut i denna blåst när man bor där det är gott om skog överallt som kan falla kan allt vara lite lurigt. Hade det bara varit regn eller snö som det var häromdagen..

DSC_1381

..så hade det inte varit några bekymmer, jag menar, snö eller regn på promenaden har ju ingen dött av vad jag vet? 😉 . Men den som lever får se, SMHI har ju haft fel förr 😉

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized