Söndag igen..

Och jag borde skämmas lite för nu har det återigen gått flera dagar sedan jag uppdaterade här sist! Och inget har jag att säga till mitt försvar heller, dagarna har bara gått med bland annat promenader i allt från gråa trista höstlika dagar..

DSC_1398

..till fantastiska vårdagar..

DSC_2749 (2)

..där solen lockat en del av oss till bad 🙂

DSC_2759 (2)

Något jag betackar mig för men detta att fota vårtecken, det är grejer det 😉

DSC_2716 (2)

DSC_2726 (2)

Igår var jag på Eurasierklubbens årsmöte, mycket trevligt arrangerat och alltid lika kul att träffa känningar man inte så ofta springer på 🙂

Imorgon väntar en helt orörd arbetsvecka som rivstartar med en liten kick-off på UPH´s  blivande nya lokaler, Backome. Det ska bli så himla spännande att se detta fantastiska ställe IRL, ett ställe som faktiskt ska bli min nya arbetsplats inom en inte alltför lång framtid 🙂

 

Ha det gott alla!

 

 

Kategorier:Uncategorized