”A never ending story”

Ja vad ska man säga? Denna underbara sol bara fortsätter att skina över oss dag efter dag! Så himla härligt men samtidigt lite oroande att se hur otroligt torrt vi har det har blivit här nu. Till och med mossan i skogen knastrar under fötterna på våra skogspromenader..

Tur då att det finns vatten att tillgå i fårhagen, ja iallafall om man frågar Jill 😉

Faktiskt lite av en ”never ending story” detta också med hennes eviga badande, kanske lite tjatigt för er att se men jag kan inte låta bli att fota hennes badglädje så ni får faktiskt leva med detta 😉 . Ungefär som jag inte kan låta bli att fota sessans vackra uttryck…

..eller hennes underbara livsglädje ❤

Dock en livsglädje hon turligt nog inte är ensam om, nej då, Jill kan minsann köra ”eurasier-race” hon också 😉

Medans Tindra oftast tar livet lite sådär ”mañana”, ja varför ha bråttom när det inte behövs? 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized