Härliga kvällar

Visst är det underbart nu när ljuset fortfarande flödar när man kommer hem från jobbet på eftermiddagen? Att gå i den varma kvällssolen och sällskapas av fåglarnas nästan hysteriska kvitter samt världens bästa tjejer ❤

DSC_1531

Men ni ska inte tro på allt ni ser! Vi håller faktiskt på koppeltvånget även om det inte ser så ut, tacka vet jag bildredigeringsprogram för sådana som jag som inte vill ha med dessa trista koppel på mina foton. Och om nu någon inte tror mig så har ni originalfotot här 😉

DSC_1531 (1)

Dock tror jag tjejerna hellre velat vara lösa men det får allt vänta med tanke på att hela skogen nästan är som en ”bebis-fabrik” just nu. Men även om man inte får vara lös så kan man trots detta nå det mesta ändå 😉

DSC_1533

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized