Knappast några vakthundar!

Nej tjejerna kan verkligen inte kalla sig pålitliga vakthundar efter deras reaktion här i morse. Man kan ju tycka om någon okänd, dock med nyckel, kommer in i hallen på morgonen och jag ligger uppe och sover så finns det väl all anledning att säga till kan man ju tycka 😉 .  Men nej, vår snickare kunde obemärkt gå in och hämta nyckel till ladugården utan att de gjorde mer väsen än ett endaste litet morr från Tindra innan hon knatade upp för trappan igen. Så som sagt, nej, de är definitivt inga bra vakthundar 😉 . Så egentligen skulle de få en uppsträckning istället för en lång härlig promenad i skogen med kompisar men man förlåter visst sina pälsklingar för allt 😉 ❤

DSC_3353 (2)

DSC_3358 (2)

 

DSC_3348 (2).JPG

DSC_3383 (2)

Och finns det ingen sjö inom räckhåll så funkar det nästan lika bra med ett vattenfyllt dike 😉

DSC_3373 (2)

Nu väntar den sista finputsning av Jill här inför morgondagens inoffare på Tjolöholms slott. Det blir säkerligen en härlig dag på en mycket vacker plats 🙂

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized