BPH på Eurasierhelgen?

Vill du veta mer om din hunds mentalitet? Svenska Kennelklubbens mentalbeskrivning BPH (Beteende- och personlighets-beskrivning hund) är utformad för att passa alla hundar över 12 månader. Den hjälper dig som hundägare att lära känna din hund lite bättre och är värdefull i avelsarbetet för uppfödare, ras- och specialklubbar. Detta är ingen tävling och heller inget som man behöver träna något inför. Jag har själv gjort detta med alla mina tre tjejer och det är väldigt roligt och intressant samt vid genomförd beskrivning så får man en snygg rosett, som man dock får köpa själv, men det kan det vara värt 😉

dsc_1624-2

Låter detta intressant? Isåfall kan kanske Kicki på Sorschies kennel ordna ett BPH söndagen den 15/9 hemma hos sig ca 3 mil från Överlida, men som sagt, om intresse finns vill säga?  Detta är en jättefin möjligt att lära känna sin hund bättre och samtidigt göra en mycket god gärning för vår fina ras ❤ . Kostnaden är runt 800 kr per hund och och är man medlem i Eurasierklubben så får man tillbaka 200:- efter genomförd beskrivning. Kommentera snarast under inlägget på facebook om detta är något som du skulle vilja avsluta Eurasierhelgen med att göra? 🙂

 

Ha det gott alla!

 

 

 

 

 

Kategorier:Uncategorized