Uppdaterad info om Eurasierhelgen 2019

Med drygt två månader kvar till årets stora event 😉 så börjar saker och ting så smått falla på plats och så här ser schemat ut för helgen i dagsläget:

Fredag 13/9-2019:

  • Gemensam promenad när alla anlänt samt lite mingel i partytältet framåt kvällskanten. Tillträde till stugor samt husvagnsplatser fås efter kl 13,00 av mig, alltså ni ska INTE checka in i receptionen utan direkt hos mig, ungefär vid den ”röda tassen” 😉

Överlida-karta-2018

Ni följer alltså de röda pilarna så kommer ni rätt och den röda tassen visar var vi kommer att hålla till under helgen, pedagogiskt värre va? 😉 . Stuga A och B är 4-bäddarna och stuga 1 – 9 är 2-bäddarna och de gröna rutorna bredvid den röda tassen är husvagn/husbilsplatser som är reserverade för oss. Ni hittar oss där i en grå och vit husvagn, en Hobby, med ett grönt nät framför innehållande våra tjejer så ni kan inte missa oss😉😀

Lördag 14/9-2019:

  • Enklare agility-bana kommer att stå uppställd hela dagen för er som vill testa.
  • Kl 10,00. Träning med Anna Frisk som kommer att jobba med några enkla kontaktövningar som gör det lättare att få din eurasier att gå fint i koppel och ha fokus på dig, och hon avslutar med lite hundmötesträning. Ta med er klicker om ni har!

DSC_4981 (2)

 

 

  • Kl 12,00. Lunch
  • Kl 13,00. Föreläsning med veterinär Lone Olesen på ämnet ”Första hjälpen”.

dsc_1159 (1)

  • Ca kl 16,00. Överlidahunden 2019 🙂

DSC_5211 (2)

  • Gemensam grillkväll vid långbord avslutar lördagens aktiviteter 🙂

DSC_0986 (2)

DSC_0987 (2)

Saker som är bra att ha med sig till denna helgen är nummerlappshållare eller säkerhetsnålar till utställningen. Något annat som också är bra att ha med sig är campingstol/bord till kvällarnas samvaro i partytältet. Och givetvis behöver ni ta med er vad ni vill äta & dricka, både under helgen samt under grillkvällen, och på tal om mat så ligger närmaste mataffär samt pizzeria i Mjöbäck ca 1,5 mil bort 🙂

Som många av er vet ni så är alla stugor redan fullbokade sedan länge men det finns fortfarande gott om husvagn/husbils-platser kvar om ni har tillgång till en sådan? Eller så kommer ni bara över lördagen, går alldeles utmärkt det också men säg gärna till 🙂

Viktig info till er som bokat stugor. Sista avbokningsdag är den 15/8! Efter det är bokningen bindande, med andra ord, man måste betala sin stuga även om man inte kan nyttja den. Givetvis försöker jag få någon annan från återbudslistan att ta över den men det är inget jag kan lova.

Sista betalningsdag för stugor samt husvagnsplatser är den 1/9 och jag kommer att kontakta er via pm med betalningsuppgifter på detta 🙂

 

Varmt välkomna till Eurasierhelgen 2019 ❤

2016-07-07-21-57-01-4

 

 

Kategorier:Uncategorized