Skulle detta vara nödvändigt?

Nej det kan man ju faktiskt undra? Med en ledbruten rygg efter att ha badat och blåst två hundar så håller jag nu med tjejerna om deras gemensamma åsikt att detta var i stort sett fullständigt onödigt! Visst blev både Zelda & Tindra både betydligt renare och fluffigare men tittar man på korten från igår så var de ju faktiskt riktigt fina innan bad också 🙂

DSC_6585 (2)

DSC_6601 (2)

DSC_6552 (2)

Men har man inte badat på närmare 3 månader och det väntar utställning i dagarna två till helgen så behövdes det faktiskt, ja iallafall om man nu frågar mig, tveksamt dock om Zelda & Tindra håller med?  😉 . Så imorgon är det tänkt att det ska vara Jills tur men jag börjar tveka lite när jag tittar på gårdagens foto nedan, hon är ju faktiskt redan nu riktigt fin ❤

DSC_6556 (2)

Hmm, så bad eller inte bad? Ja det är den stora frågan som tål att funderas på tills imorgon tror jag 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »