Eurasierhelgen 2020

Ja ni läste helt rätt! Det står faktiskt eurasierhelgen 2020 eftersom planeringen inför den redan har startat, tro det eller ej? 😉 . Och det finns inte många ställen som man tänker bättre än på stranden i Kalv? ❤

DSC_8622 (2)

Alltså jag gick där och planerade, funderade, stötte och blötte medan tjejerna hade fullt upp med annat i gårdagens fina höstväder 🙂

DSC_8643 (2)

 

DSC_8614 (2)

 

DSC_8624 (2)

Men vill man kunna bjuda er på superintressanta föreläsare så gäller det att vara ute i mycket god tid och det verkar som om jag, tack vare Malin ❤ , har lyckats. Föreläsningen handlar om ett mycket intressant och ovanligt ”hundämne”, något som man inte ofta får höra om,  men det exakta innehållet tänker jag faktiskt hålla på ett tag till 😉 . Och detta är inte det enda spännande som vi håller på att spåna om! Nej då, vi jobbar även på att kanske försöka flytta platsen för eurasierhelgen till ett nytt ställe där vi inte är så väderberoende! Alltså ett ställe där vi kan ha föreläsningar, träning, långbord samt utställning inomhus om så skulle behövas och inte behöva vara oroliga för att ytterligare ett partytält får vingar och ger sig iväg 😉 . Och som ”grädde på moset” så skulle denna eventuella flytt även kunna innebära att möjlighet finns att släppa hundarna lösa för fri lek och bad för de som vill, något som tjejerna här snällt visar ett exempel på hur det skulle kunna se ut 😉

DSC_8613 (2)

 

DSC_8638 (2)

DSC_8637 (2)

DSC_8632 (2)

DSC_8595 (2)

Ja att det finns fördelar med en flytt kan man väl inte förneka men än kan vi inte ropa hej, det är ju mycket kvar som ska klaffa. Detta är ju inte en flytt man gör i brådrasket precis, jag menar, Överlida har ju även det fungerat alldeles utmärkt de senaste 6 åren eller? 😉 . Men hoppas och hålla tummarna kan man ju alltid göra och jag lovar att återkomma till er så fort jag har ny information 🙂

 

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized