En snabbis på ängen ;)

Men detta var väl ändå en rubrik som heter duga eller vad säger ni? Kan ju lätt sätta igång fantasin, iallafall om man är som jag 😉 . Men tyvärr, så roligt blir det inte utan det handlar rätt och slätt om exakt som det står i rubriken, alltså en snabbis på ängen här efter jobbet med tjejerna innan skymningen gjorde entré 🙂

DSC_9050 (2)

DSC_9001 (2)

DSC_9061 (2)

Riktigt iskallt var det allt med nollgradigt på termometern och en lätt vind, nästan så att man väntade sig en snöflinga vilken minut som helst men den uteblev som tur var. Och är det såhär kallt så gäller det att hålla värmen, för mig handlar det om att gå i rask takt men för vissa andra så finns det bevisligen alternativa sätt..

DSC_9069 (2)

Tindra kör som synes ett värmande race medan Jill gräver sig varm, ja det är väl som talesättet säger, ”alla sätt är bra utom de dåliga” eller? 😉

DSC_9025 (2)

 

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized