Inget är sig likt

Det är faktiskt lite kul att titta tillbaka på hur tex två av tjejerna såg ut för exakt 1 år sedan, alltså den 27/11 2018. Och jag kan helt klart säga att Zelda och Tindra ligger efter pälsmässigt i år. Då höll de på för fullt att sätta ny päls som ni ser..

DSC_6977 (2)

Och idag fäller Zelda på för fullt och är snart en naken-eurasier 😉 medan Tindra bara har börjar smygfälla lite på bakbenen. Den enda som är sig någorlunda lik pälsmässigt är Jill som dock inte heller hon var i fullpäls vid denna tiden förra året ser jag nu 🙂

DSC_6973 (2)

Nej, det är bara att konstatera att inget är sig likt från förra året. Definitivt inte tjejerna och inte vädret heller för den delen. Förra året krispigt och fint…

DSC_6951 (2)

DSC_6991 (2)

DSC_6998 (2)

DSC_6997 (2)

..och idag ett väder som inte ens är värt att fota. Jag menar, vem vill titta på regn omgivet av en grå dimma? 😉 . Men det ska snart ändras säger dom, fredag ska bjuda på snö och i helgen kommer det äntligen sol. Hoppas hoppas…. 😉

 

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized