Alltså, ibland älskar jag att ha fel ;)

Ingen är ju perfekt, inte ens jag faktiskt, och tur är väl det när det visar sig att även jag kan ha fel 😉 . Ni vet, även solen har ju sina fläckar även om det idag inte handlade så himla mycket om fläckar utan snarare om vågrätt regn. För denna syn var vad som erbjöds utanför fönstret när jag drack mitt morgonkaffe, inte vidare upplyftande precis om man nu säger så 😉 . Tanken på en skogspromenad med tjejerna var väl inte direkt lockande även om jag vet ”att det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder”. Men ärligt talat hörrni, promenad i vågrätt regn är faktiskt inte kul oavsett kläder eller vad tycker ni? Och av just den anledningen är jag väldigt nöjd över att jag hade fel för lagom till att vi åkte till skogen så fick vi sällskap av ett uppehåll i regnet, som sagt, ibland älskar jag att ha fel 😉

DSC_9685 (2)

DSC_9692 (2)

Det var som synes full fart på grusvägen innan vi vek av in i skogen och gick neråt sjön. Något som vissa väljer att göra på det enkla sättet, alltså gå där det är relativ öppen mark..

DSC_9693 (2)

..medans andra gör det betydligt svårare för sig 😉

DSC_9697 (2)

Längs sjön är det väldigt gott om gammalt gräs, ett gräs som ger en känsla av att det fortfarande är höst ute..

DSC_9713 (2)

..men som ni ser så kan det även erbjuda ett utmärkt kamouflage 😉

DSC_9701 (2)

DSC_9702 (2)

Eller det gäller för Zelda & Tindra egentligen, Jill har inte det riktig lika lätt för sig när det kommer till sjögräs utan kör på gamla rishögar och det funkar ju hyfsat det också bevisligen 😉

DSC_9709 (2)

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized