Fredags-fusk!

Idag har husse här stått för tjejernas promenad, något som dock är vanligt eftersom vi går om varandra här på fredagarna. Alltså jag jobbar och husse är ledig, allt för att tjejerna inte ska behöva vara mer i hundgården än nödvändigt. Men något som inte är så vanligt är att de idag var ute i skogen och hämtade granris och gran. Eller de och de, tror inte tjejerna var till någon större hjälp för husse om jag ska vara ärlig 😉 . En toppendag för tjejerna men inte för bloggen eftersom deras husse inte riktigt är så förtjust i att fota som jag, eller rättare sagt, han fotar inte alls 😉 . Och finns det inga foton så får man faktiskt fuska lite och plocka fram några gamla och bjuda er på istället så då föll valet på dessa från stranden i Kalv en kall januaridag 2017 🙂

DSC_0004

DSC_0064

DSC_0028

DSC_0026

DSC_0029

DSC_0047

Som ni ser så är inte vädret detsamma nu som då. Inga minusgrader tyvärr utan blåst och småregn, alltså inga direkta likheter bortsett från Zelda då kanske som idag är precis lika pälslös som då 😉

DSC_0001

Men oavsett, hon är lika söt antingen med eller utan päls och om ett par månader ser hon ut som sitt gamla vanliga jag igen ❤

DSC_0006

 

Ha det gott alla!

 

 

 

 

 

Kategorier:Uncategorized