Fota ALDRIG baklänges!

Nej detta kan jag verkligen inte rekommendera och inte min bakdel heller för den delen 😉 . Men det är minsann inte lätt när ett härligt motiv uppenbarar sig när man vänder sig om..

DSC_0325 (2)

Men istället för att stå still så backar man några steg för att kanske få till en ännu bättre vinkel men där sket det sig så att säga! För detta var definitivt inte vad jag hade tänkt fånga med kameran… 😉

DSC_0376

Men så blir det när man fortsätter fota trots att fotfästet försvinner. Men ingen skada skedd förutom en lite öm bakdel och kanske ett något tilltufsat ego 😉 😀 . Efter detta var det givetvis slut på ”baklänges-fotandet” och istället såg jag till att ha fast mark under fötterna och självklart så stod jag still under fotandet av både det ena och andra 🙂

DSC_0328 (2)

DSC_0336 (2)

DSC_0362 (2)

DSC_0346 (2)

DSC_0333 (2)

Så summa summarum, att fota är definitivt inte helt riskfritt om någon nu trodde det? 😉

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized