”Redigt ännavänt”

Ja det är inte snack om annat än att vädret är ordentligt ur led! Strålande värmande sol, fågelkvitter och alldeles vindstilla och det i januari månad? Nej, det kändes snarare som en aprildag och denna busken i trädgården går nog i exakt samma tankar…

IMG_0050 (2)

Men oavsett vår eller ej så var det underbart skönt med sol efter alla dessa regniga dagar! Och såklart ledde detta vädret till att det började klia lite extra i ”avtryckar-fingret”. Jag menar, att fota i strålande sol är ju inte något man direkt varit bortskämd med senaste tiden så det var verkligen läge att nyttja detta till max 😉 😀

IMG_0038 (2)1

DSC_0406 (2)

DSC_0422 (2)

DSC_0420 (2)

 

 

DSC_0437 (2)

DSC_0412 (2)

DSC_0393 (2)

Nej, man kan definitivt inte klaga på denna dag! Inte nog med att solen strålat över oss hela dagen, vi har även fått gjort en hel del annat också så nu kan man nöjt sätta sig med en kopp kaffe och bara koppla av 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized