Nej nu får det banne mig vara nog!

Efter 3 dagars rejält regnande, vilket betyder inget fotoväder, börjar jag nu faktiskt misströsta! Nog för att jag brukar kunna fota oavsett väder med det finns ändå vissa gränser för vad jag vill utsätta min älskade systemkamera för och rejält regn är en av dem. Så inga foton har det därmed blivit de senaste dagarna och egentligen är väl det ingen katastrof men det betyder ju också att jag inte har något nytt att bjuda er på här. Så min tröst till er blir istället lite återanvändning och varför inte? Det är ju något som verkligen ligger i tiden menar jag 😉

Och dagens återanvändning blir en tillbakablick på den 29 januari 2019 och då hördes otroligt nog minsann inget gnäll från mig 😉 . Ett rejält snöfall hade då bäddat in naturen så vackert och för att toppa det hela så var det en strålande sol samt ett gäng fullpälsade tjejer som gick på rad i den djupa snön 🙂

DSC_1790 (2)

DSC_1795 (2)

En såpass djup snö att det innebar vissa problem att ta sig fram…

DSC_1859 (2)

DSC_1798 (2)

..om man nu inte väljer den mer fartfyllda metoden menar jag..

DSC_1869 (2)

DSC_1804 (2)

..eller såklart stå helt blick stilla, det är ju givetvis inte så påfrestande det heller 😉

Ex Amino´s Angel Of Sunshine 1

DSC_1826 (2)

DSC_1794 (2)

Nej man kan inte annat än att hålla både tummar och tassar på att något liknande väder kommer att infinna sig här snart. Det hade ju varit så himla roligt, och nödvändigt också för den delen, för regnet har man som sagt banne mig fått nog av 😉

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized