Dagens glädjepiller!

Jag har skrivit om detta fenomen här innan, ja alltså detta att en av våra tjejer ofta fastnar mer på kort än de andra på våra utflykter. Det är absolut inget planerat och definitivt inte det att man favoriserar någon 😉  utan det bara blir så och brukar visa sig när man kommer hem och laddar upp fotona på datorn. Och tjejen för dagen blev…

DSC_1641 (2)

 

DSC_1650 (2)

Men det kanske inte är så konstigt egentligen nu när man tittar på bilderna. Tindra var helt klart dagens glädjepiller, ja man kan ju inte annat än att le när man ser hur lycklig hon ser ut 🙂 ❤ . Och på tal om lycka, här har vi en som också var minst lika glad över vad dagens promenad hade att erbjuda… 😉

 

DSC_1690 (2)

Visst blir jag även glad över att se Jills lycka men ärligt talat är det lite mer åt det uppgivna hållet 😉 . Jag menar, hur roligt kan det vara att gång efter gång bada i iskallt vatten? Ja, jag hade då inte blivit det minsta förvånad om hon snart utvecklar gälar också 😉 😀 . Men Zelda då, mattes hjärtegryn? ❤ . Visst var hon också med och hon höll som vanligt på sin värdighet och nedlät sig inte till varken bad eller bus denna gång och det behövs ju inte heller. Matte fotar henne mer än gärna ändå 😉 ❤

DSC_1655 (2)

DSC_1675 (2)

Men nu är det kvällen för oss här! Medans tjejerna snusar i soffan väntar kvällskaffet för mig och kanske blir det även lite Netflix senare? 🙂

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized