Bombsäkra vårtecken!

Japp, nu måste faktiskt våren vara här! Eftersom det återkommande tran-paret nu har landat…

DSC_1727 (2)

..och denna lilla modiga rackarn har stuckit upp i rabatten..

DSC_1751

..ja då måste det bara tyda på att våren är här eller? Finns ju helt klart vissa fördelar att bo i södra Sverige, ni i norr håller troligen inte med om detta men er tur kommer, det kan jag lova 😉 . Och om man nu jagar vårtecken så skulle ju detta också kunna passa in…

DSC_1683 (2)

Eller nä, Jill badar ju som ni vet oavsett årstid så det går givetvis bort 😉 . Men lite vårystra tjejer kan väl ändå passa in i temat eller?

DSC_1716 (2)

DSC_1623 (2)

DSC_1622 (2)

Haha, ja ni förstår väl att jag jobbar hårt här med att skapa en röd tråd i inlägget? Och det är inte så lätt alla gånger kan jag lova men lite ”cred” för att jag försöker kan jag väl ändå få iallafall eller? 😉 .

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized