Eurasierhelgen 2020

Nu är det dags att börja tänka på om ni vill vara med på årets stora eurasier-tillställning? 😉 . Helgen 18-20 september är datumet som gäller och även i år kommer vi att hålla till på Överlida camping

distance (2)Jag har jobbat hårt för att försöka få till ett annat ställe där vi inte hade varit så väderberoende men tyvärr gick det nyligen i stöpet p.g.a att de inte kunde erbjuda såpass många stugor där hund är välkommen som vi behöver. Tanken på att gå ner markant i antal stugor kändes inte aktuellt eftersom trycket redan nu är stort på de 11 stugor vi kan erbjuda i dagsläget men tro mig, jag släpper inte detta utan jobbar vidare så kanske 2021 är året då det lyckas? 😉

Planeringen är som vanligt i full gång men långt ifrån klar, ja förutom då Överlidahunden såklart, den är ju ett stående inslag. Men någon slags aktivitet samt föreläsning blir det och så fort allt är klart så kommer jag givetvis att berätta det här 🙂

Så ta er nu en funderare på om ni vill vara med oss denna helgen? Om det nu skulle behövas menar jag, är väl självskrivet eller? 😉 .  Jag kommer att släppa husvagn/husbilsplatser samt stugorna för bokning i början på nästa vecka, alltså vecka 12, så ha koll på bloggen då och var snabba på tangenterna. Av erfarenhet vet jag att stugorna brukar gå åt på ett par timmar 🙂

 

 

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized