Eurasierhelgen 2020, välkomna att boka!

Nu så är det äntligen dags att boka er stuga eller husbil/husvagnsplats till årets stora ”eurasier-event”. Med andra ord, Eurasierhelgen 2020, som kommer att ta plats på samma ställe som tidigare år, alltså på Överlida Camping, och datumet som gäller i år är 18 – 20 september 🙂

Det är samma koncept som tidigare år, alltså det är först till kvarn till stugorna som gäller och jag säger av erfarenhet, vänta inte för länge! De är kända för att gå åt som smör i solsken, med andra ord, brukar bli fullbokade på ett par timmar 😉 . Vi har bokat samma stugor som tidigare år, alltså 9 stycken 2-bädds stugor..

collage

..samt 2 stycken 4-bädds stugor.

collage1

OBS! Tänk på att er bokning av stugor är bindande!! Givetvis försöker vi i möjligaste mån få någon annan att ta över er stugbokning om ni skulle få förhinder men skulle vi inte lyckas så får ni tyvärr inga pengar tillbaka. Vi brukar dock ha en lång återbudslista på stugor så oftast brukar detta lösa sig men det är självklart något som vi inte kan lova 🙂

Förutom ovanstående stugor så finns det också gott om tält/husvagns/husbils-platser att boka till priset av 300 kr/dygn.

Och självklart kan man också bara vara med över dagen om man hellre vill det av olika anledningar eller även komma utan hund. Detta är ju ett ypperligt tillfälle för er som går i ”eurasier-tankar” att lära känna rasen bättre 🙂

Fredagen är ju ankomstdag och gemensam promenad när alla anlänt brukar vara en regel, om bara vädret tillåter vill säga, och här har jag en liten tanke? Det finns inte någon som skulle vilja ta på sig att arrangera en tipspromenad till detta? Vi står givetvis för kostnaden men tiden till att göra frågor samt det praktiska runt omkring är något som jag tyvärr inte hinner med. Finns det någon som är sugen på att ta sig an detta så är det bara att säga till 🙂

Lördagens alla aktiviteter är inte riktigt fastspikade än men så mycket kan jag säga att årets föreläsning kommer att ha kriminella inslag, det ni 😉 . Och till vår glädje har Anna Frisk återigen tackat ja till att hålla en aktivitet 🙂 . Givetvis så står också Överlidahunden 2020 på schemat, jag menar, vad vore en eurasierhelg utan detta prestigefyllda arrangemang? Och som en liten ”teaser”, i år är det minsann inte bara vinnande hundar som som kommer att glänsa lite extra 😉 😀

Och som tidigare år så kommer vi även denna gång att ta ut en liten kostnad, 100 kr per hund, utöver stug- eller husvagn/husbilskostnad. Allt för att till viss del täcka upp för föreläsare, priser, goodie-bags med mera 🙂

Så var nu snabb på tangenterna om ni vill vara med på denna helg där vi varmt välkomnar nya som ”gamla” eurasiervänner 🙂 . Sista anmälningsdag är den 1/9 2020. Boka med en kommentar här på bloggen, under inlägget på facebook eller via telefon/sms på 070-347 48 22.

Varmt välkomna till…

 

 

dsc_8643-21

Kategorier:Uncategorized