Fröken ”Skalman”

Kärt barn har ju många namn sägs det och det stämmer in perfekt på vår Tindra, eller rättare sagt, vår fröken ”Skalman” 😉 . För ju äldre hon blir desto mer verkar hennes liv gå ut på att äta och sova samt någon enstaka promenad där emellan. Men hon har inte bara likheter med Skalman, nej då, det finns också en hel del Ferdinand i henne 😉 . För äter hon inte eller sover så lever hon definitivt efter tänket man ska inte ha för bråttom utan allt får ta sin lilla tid. Nosar hon på något t.e.x så får vi andra snällt vänta eller har hon bestämt sig för att sova i soffan så går hon inte att flytta på i första taget 😉 . Ja dessa är allt charmiga egenheter som ofta kommer med åren och vår fröken Skalman är inget undantag ❤

DSC_2375 (2)

Men när det kommer till Zelda och Jill…

DSC_2341 (2)

..så ligger de allt i underläge jämfört med syrran. De kör på som vanligt, alltså ungefär som de gjort hela sitt liv men de har inte riktigt samma udda egenheter som Tindra har om sanningen ska fram 😉 . Zelda har väl med ålders rätt blivit lite stelare kanske men energi finns där allt fortfarande gott om 😉

DSC_2340 (2)

Och givetvis är hon fortfarande lika vacker, mattes ❤

DSC_2377 (2)

Och när kommer till Jill <3..

DSC_2343 (2)

..så håller hon på som hon alltid gjort och allt som oftast innefattar det givetvis vatten, vad annars?  😉 😀

 

DSC_2345 (2)

DSC_2357 (2)

Så visst ser man emellanåt vissa tecken på att de faktiskt börjar bli äldre men i det stora hela så är det fortfarande gott gry i dem 😀 ❤

 

Ha det gott alla!

 

 

 

Kategorier:Uncategorized