Jag ska göra en säng av rosor..

”Jag ska tända varenda ljus
Jag ska spela den musiken
Som du alltid brukar sjunga
Jag ska göra en säng av rosor till dig”

En himla fin låt av Darin och som gjorde kvällens hundpyssel extra mysigt faktiskt! Det är något rogivande över att sitta på golvet och klippa klor, reda ut tovor och dra några tag eller två med borsten.  Och om det då spelas fin musik på radion samtidigt så riktigt känner man hur lugnet lägger sig inombords och man bara njuter, ja iallafall jag 😉

Men detta lugn var inte något som präglade dagens långprommis precis! Nej, det var fullt ös i stort sett hela tiden och det med rätta egentligen, tjejerna vore ju allt lite dumma om de inte tog chansen när den erbjöds 😉 😀

DSC_2787 (2)

DSC_2758 (2)

 

DSC_2791 (2)

Som ni ser så har vi återigen haft ett härligt soligt vårväder! Det är inte annat än att man nästan börjar bli lite bortskämd nu faktiskt 😉 . Men inte värt att klaga, det är bara att njuta på olika sätt så länge det varar… 🙂

DSC_2761 (2)

DSC_2774 (2)

DSC_2796 (2)

DSC_2766 (2)

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized