2:a dygnet som valpägare

Nu så har ännu ett dygn gått sedan lilla Malou kom hem till oss och nu börjar hon verkligen bli varm i pälsen om man säger så 😉 . Det är fullt ös från morgon till kväll men sover man en hel natt på raken, tacksam matte 😉 , så finns det såklart massor av energi att göra av med 🙂

DSC_3399 (2)

Detta är en tjej med många talanger! Hon pysslar med allt ifrån träarbete..

DSC_3409 (2)

..till favoritsysselsättningen nummer ett; blommor 😉

 

DSC_3445 (2)

DSC_3428 (2)

DSC_3419 (2)

Givetvis så är det också riktigt roligt att reta gallfeber på sina storsyrror genom att hoppa runt, kasta sig på marken och spela allmänt pajas. Något som dock blev lite av ett ”platt fall” här, storasyrrorna ser inte direkt imponerade ut 😉 😀

DSC_3416 (2)

Något annat mycket spännande och samtidigt lite läskigt hände här idag om man är en liten valp. Vi bjöds på ett alldeles eget kosläpp här, det ni! Det är inte alla förunnat i dessa tider. Malou valde dock att kolla in det hela lite så där på avstånd…

DSC_3396 (2)

..medan vi andra som har varit med om detta roliga tidigare givetvis gick betydligt närmare 🙂

DSC_3377 (2)

DSC_3371 (2)

DSC_3391 (2)

Imorgon ska jag faktiskt ”vappa”, alltså inget jobb utan ytterligare en mysig hemmadag väntar med tjejerna och detta lilla troll ❤

DSC_3403 (2)

Och jag är rätt övertygad om att morgondagen inte direkt kommer att bli långtråkig om man nu säger så 😉

 

Ha det gott alla!

 

 

Kategorier:Uncategorized