Dagens Malou

Ja jag måste säga att jag lärt mina barn väl! De vet precis vad jag vill ha när de är hundvakt eller rättare sagt som i detta fallet, valpvakt 😉 . Idag har sonen haft äran att passa vårt lilla troll och Malou har som vanligt sett till att hålla oss tvåbeningar på tårna och väluppfostrad som sonen är så filmade han såklart detta 😉

Ja som ni ser, en tvättvinda kan funka till så mycket mer än bara tvätt 😉 . Men detta faktum att sonen snällt hade filmat det lilla trollet hindrade givetvis inte mig att plocka fram kameran när jag kom hem från jobbet för att fota hennes fortsatta upptåg 🙂

DSC_3895 (2) (1)

DSC_3879 (2)

Som ni ser så vilar det inga sura miner hos denna tjej utan livet ska tydligen levas i 100 knyck och det helst hela tiden. Men till slut så tar energin faktiskt även slut hos detta lilla troll, hur otroligt det än kan låta 😉

DSC_3892 (2)

 

Ha det gott alla!

 

 

 

 

 

Kategorier:Uncategorized